RE/MAX obhájil titul Superbrands již po osmé !!!
21. 10. 2022

RE/MAX obhájil titul Superbrands již po osmé !!!

Cena Superbrand je udělována pouze značkám s nejlepší pověstí a silným dopadem na lokální trh. Jednotlivé firmy se do soutěže nemohou přihlásit samostatně. V první fázi jsou nominováni kandidáti podle databáze všech registrovaných obchodních značek v konkrétní zemi. V dalším kole čeká značky průzkum týkající se jejich známosti a obliby u spotřebitelů. Vítěze titulu Superbrands následně vybere odborná komise Brand Council, kterou tvoří experti z různých oborů.

Včera se v Národním domě na Vinohradech konal desátý, jubilejní Czech Superbrands Tribute Event 2022. Už po osmé v řadě získala realitní síť RE/MAX prestižní ocenění Superbrands. Rád bych poděkoval našim klientům. Velmi si vážíme jejich dlouhodobé důvěry. Udělené ocenění totiž nehovoří jen o kvalitě poskytovaného servisu, ale právě také o spokojenosti našich klientů. Určitě budu mluvit i za všechny kolegyně a kolegy, že si velice vážíme obhajoby pozice nejkvalitnější realitní společnosti v České republice.

Za společnost RE/MAX přebíral ocenění Ing. Milan Komárek, majitel franšízy REMAX Atrium sídlící v Praze 4 Podolí.

Spojte se s těmi nejlepšími z oboru a staňte se i Vy naším spokojeným klientem!

Vladimír Rekl
Autor: Vladimír Rekl

Obchodování je to, co mně baví. S prokazatelnými výsledky se mu věnuji v různých oborech více než třicet let. Mám rád výzvy a rád hledám cesty vedoucí k cíli. Všechny nové zkušenosti zúročuji a posouvám do každodenní praxe. Je skvělé poznávat nové lidi a přinášet jim nejlepší řešení.

Proč vsadit právě na mě? Jsem si vědom, že člověk nekupuje ani neprodává nemovitost každý den. Pro mnohé z nás je to jedno ze zásadních životních rozhodnutí spojené s velkou investicí a očekáváním. Proto ke každému prodeji/koupi/pronájmu přistupuji s maximální péčí, zodpovědností, individuálním přístupem a stoprocentním nasazením.
 
Pokud chcete prodat svou nemovitost, nejste si jisti cenou, potřebujete odhad nebo jen nezávaznou konzultaci, neváhejte se na mě obrátit. Rád se s Vámi sejdu u šálku kávy a vše probereme.
 
podpis_vladimir-rekl_black_high-res
 
 
 
 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Odhad ceny nemovitosti ZDARMA

Spočítejte si orientační cenu vaší nemovitosti.

Spočítat ZDARMA